MV Agusta | Slovenija

Mv_Agusta_dragster_01

BRUTALE 800 ROSSO

MV STIL

Trije dotični modeli definirajo ponudbo Rosso: Dragster 800, Brutale 800 in Turismo Veloce 800. Vsak izmed njih je stilska in uspešna ikona.

EKSKLUZIVNOST IZ VSAKEGA KOTA

Značilnost elementa Rosso je njegova ekskluzivna barva z rdečo podlago, ki poudari dizajn, ki se izmenjuje z elegantnim črnim zaključkom. Razlike pri standardni nastavitvi so minimalne, kot je površinsko rezkanje na profilih koles.

BREZ KOMPROMISOV

Od danes naprej lahko vozite vsako MV brez žrtvovanja stila in tehničnih elementov, ki so naredile 'Mechanica Vergera' tako slavno.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA VSAK OKUS

Celotna ponudba modelov Rosso ponuja isto tehnologijo kot katerikoli drug MV motor, kot npr. MOTO-GP obratno se vrtljiva ročična gred in odstranljivi menjalnik.

EDINSTVENOST

Tri valjni motor izhajajoč iz F3 800 predstavlja pravo merilo uspešnosti glede na svoj nastop, prilagodljivost in  kompaktne dimenzije. S 110 KM predstavlja pravi užitek v vseh pogojih.

KONTROLA IN SVOBODNA IZBIRA

8-stopenjski nadzorni sistem in 4 stopnje vožnje: športna, dež, dirka, po meri. Spreminjanje motorja je hitra in intuitivna. In rezultat? 4 motorji v enem in zagotovljen užitek v vsaki vožnji.

KVALITETEN ZAVIRALNI SISTEM

Moč in modularnost opisuje visoko kakovostni zavorni sistem, ki ga sestavljajo 4 batne čeljusti Brembo in napredni Bosch 9 Plus ABS z RLM(Rear wheel lift imigation).

GARANCIJA

MV Agusta ponuja NOVO 3 LETNO GARANCIJO na celoten aranžma, z odlično servisno podporo vsem strankam. Prilagodite si svojo izkušnjo z modelom motorja, odkrivanjem dodatnih kompletov in širokim izborom rezervnih delov.

 

Več izveste na tel.: 01-7240144 ali 01-7240143
Mail: [email protected] ali [email protected]