MV Agusta | Slovenija

Raziskovalni center Castiglioni

Raziskovalni center Castiglioni (C. R. C.) je 1993 nastali industrijski objekt v Republiki San Marino.
Podjetje je ustanovil predsednik Claudio Castiglioni kot del podjetja MV Agusta, ki bi skrbel za dizajn športnih motociklov. Raziskovalni center je tako postal odgovoren za razvoj nekaterih izmed najbolj odmevnih in inovativnih modelov v zgodovini motociklizma (kot npr. revolucionaren Ducati 916 in legendarni MV Agusti; F4 in Brutale).

Danes je C. R. C sestoji iz ekipe 40 raziskovalcev, ki s skupnimi prizadevanji za tehnološko odličnost ustvarjajo nove modele 3 cilindrskih MV Agust, med katerimi lahko najdemo vse od športnih F3 in Brutale nakedov pa do še bolj ekstremnih modelov kot sta Rivale in Dragster ter nov Turismo Veloce, ki je bil javnosti prvič predstavljen na EICMA 2013.

C.R.C. stalno premika meje, saj svojo odličnost skrije v čisto vsak detajl. Raziskovalni center se je tako skozi leta oblikoval v edinstveno notranjo organizacijo z neprimerljivo prilagodljivostjo, učinkovitostjo in tehnološko ustvarjalnostjo, ki je sposobna samostojnega oblikovanja, razvoja in industrializacije novih projektov.
C.R.C lahko tako neposredno sledi vsakemu koraku oblikovanja (od začetnih konceptov do proizvodnje prototipov) in vsej dokumentaciji.

ODKRIJTE MV AGUSTA

NOVICE

Ostanite v koraku z najnovejšimi novicami iz Sveta MV Aguste

ZGODOVINA

Izvedite vse o zgodovini ekskluzivne znamke MV Agusta.

TO SMO MI

Mi ne gradimo motorjev, mi ustvarjamo umetnine, in želimo tudi v prihodnosti ustvarjati motorna kolesa, ki bodo vedno en korak pred konkurenco.